3iD | 3D idea printing
Contacteer ons    Telefoon  +32 (0)474 25 27 50    E-mailadres  info@3idprinting.be

Werkwijze

3D-printen is de grote passie van 3iD. 3iD is de ideale partner voor de realisatie van uw prototypes, kleine en middelgrote series. Wij realiseren uw ideeën tegen een competitieve prijs. Wij zijn een kleine, makkelijk toegankelijke onderneming en concentreren ons op hoge kwaliteit en oog voor detail. Onze passie zorgt voor een perfecte uitvoering.

Ontwerp

Ontwerp

Ontwerp

Overleg met ons wat uw idee is en wij maken de tekening. Indien uw zelf ontwerpt, mail uw ontwerp of laad het op via de site. Het ontwerp dient te zijn bewaard als een stl, 3mf, obj, step, iges, parasolid of par. 3iD checkt proactief het ontwerp naar uitvoerbaarheid. Indien er zich problemen zouden voordoen, dan wordt er naar de juiste oplossing gezocht.

Offerte

Offerte

Offerte

Op basis van de aangeleverde opdracht ontvangt u een duidelijke en transparante offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Realisatie

Realisatie

Realisatie

3iD maakt uw 3D-print met vakmanschap en precisie.

Levering

Levering

Levering

3iD werkt met zeer korte leveringstermijnen. Uw 3D-print kunt u zelf ophalen, maar uiteraard kan uw prototype ook naar u opgestuurd worden. 

Confidentialiteit

Prototyping is doorgaans de eerste tastbare uiting van een kostbaar R &, D proces. Vertrouwen is dan ook een hoeksteen van 3iD.